Mistral Klíma
Tel: 06/30-385-7276
Alapfogalmak
A sok hasznos tulajdonság, amivel a készülékek bírnak, vajon mit is takarnak?

Wifis okos klíma: Interneteléréssel, applikáción keresztül bárhonnan hűtheti/fűtheti lakását, így a kívánt hőmérsékletbe érkezik haza.

Időzítés: Heti és napi hőmérséklet időzítési lehetőségek.

Öndiagnózis: A berendezés probléma esetén hibakódot ad, amely megkönnyíti a javítási lehetőségét.

Automatikus tisztítás: Ez a funkció szárítja a nedves hőcserélő felületet, ami megakadályozza a penész és baktériumok elszaporodását.

Éjszakai üzemmód: A ventillátor alacsony fokozatra áll át, majd pár óra múlva automatikusan kikapcsol általában.

Száraz program: Célja a páratartalom csökkenése, a szoba hőmérsékletének változása nélkül.

Környezetbarát: Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatása is csak harmada az R410a-nak. Kisebb gáztöltet mellett is kiemelkedő a hatékonysága.

„I feel” funkció: A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet. 

8° C temperálás: Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés, mivel  ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

LED kijelző:  a rejtett kijelző a készülék kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.
Intelligens leolvasztás: A hagyományos leolvasztó rendszerek, amik előre beállított időközönként leolvasztanak, az intelligens rendszer csak akkor futtattja le, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.
Soft start (lágyindítás) funkció: Ezen funkció segítségével a feszültség, valamint az indító áram mértéke is mérséklődik, ezáltal megóvja a készüléket a káros hatásoktól.
Turbó funkció: A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.
Automatikus újraindítás áramkimaradás után: A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
Automatikus lamella mozgatás függőlegesen: Biztosítja a helyiség hőmérsékletének állandóságát a levegő egyenletes elosztásával.
Zár funkció: Gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

Cold Plasma ionizátor: Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.